Antena 3 CNN Politică Boc: Eşecul regionalizării de către Guvernul USL va costa România miliarde de euro

Boc: Eşecul regionalizării de către Guvernul USL va costa România miliarde de euro

Boc: Eşecul regionalizării de către Guvernul USL va costa România miliarde de euro
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    16 Oct 2013   •   19:33

Emil Boc acuză Guvernul Ponta de eşec pe toate planurile. Fostul premier care a pus în practică măsurile de austeritate spune că actuala putere compromite investiţiile şi imaginea României în străinătate.

Boc ameninţă că, din cauză că nu a fost făcută reorganizarea administrativă, România va pierde milioane de euro din fondurile puse la dispoziţie de Uniunea Europeană.

 
"Emblema guvernării Ponta este emblema eşecului. Fie că vorbim de privatizări, şi este suficient să vorbim de CFR Marfă sau de Oltchim, fie că vorbim de pierderea locurilor de muncă. (...) Compromit investiţiile şi imaginea României pe plan extern, că nu suntem capabili să derulăm un proces legal, transparent şi corect de privatizare (...).

Eşecul realizării de către guvernul USL a regionalizării va costa România miliarde de euro pe care le vom pierde de la Uniunea Europeană în exerciţiul 2014 - 2020. Se va menţine aceeaşi birocraţie stufoasă care este şi acum, vom merge în continuare cu geanta sau cu rucsacul la Bucureşti pentru a ni se aproba proiectele, când ele puteau fi aprobate la nivel regional. Spun asta pentru că e un colos politic cu 70% în Parlament. De ce nu îşi asumă regionalizarea fără revizuirea constituţiei?", a spus primarul Clujului.

Declaraţia PDL-istului a fost prezentată miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.


 
 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close