Antena 3 CNN Politică Boc: Eu şi ministrul de Interne nu am ştiut că şeful DGIPI este anchetat

Boc: Eu şi ministrul de Interne nu am ştiut că şeful DGIPI este anchetat

Boc: Eu şi ministrul de Interne nu am ştiut că şeful DGIPI este anchetat
Sursa foto: emil boc
26 Mar 2009   •   02:22

Premierul Emil Boc a declarat miercuri că nici el şi nici ministrul Internelor, Dan Nica, nu ştiau că fostul şef al DGIPI, Cornel Şerban, este anchetat de procurorii DNA, mai ales că acesta ocupase anterior funcţia de director interimar al DGIPI.

"Vă daţi seama că nu aveam de unde să ştiu acest lucru şi nici domnul ministru Dan Nica nu a ştiut acest lucru în momentul în care a făcut nominalizarea. Dacă am fi ştiut, evident nu am fi luat o asemenea decizie. Mai ales că domnul acesta fusese interimar multă vreme înainte", a declarat Boc pentru emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, întrebat dacă ştia că fostul şef al DGIPI este anchetat de DNA.

Premierul Emil Boc a semnat decizia privind eliberarea din funcţie, la cerere, a lui Şerban llie Cornel din funcţia de director general al DGIPI, potrivit deciziei publicate miercuri seara în Monitorul Oficial.

Ministrul Nica l-a desemnat la conducerea DGIPI pe generalul de brigadă în rezervă Gelu Drăjneanu, care va coordona această instituţie până la momentul restructurării.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc premierul Romaniei
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close