Antena 3 CNN Politică Boc exclude scoaterea UDMR de la guvernare: Sunt doar vise frumoase ale Opoziţiei

Boc exclude scoaterea UDMR de la guvernare: Sunt doar vise frumoase ale Opoziţiei

Boc exclude scoaterea UDMR de la guvernare: Sunt doar vise frumoase ale Opoziţiei
Sursa foto: Emil Boc
01 Mar 2010   •   11:54

Scenariul privind scoaterea UDMR de la guvernare sunt doar vise frumoase ale Opoziţiei a declarat luni, liderul PDL Emil Boc, care a reiterat că nu se pune problema cooptării în Executiv a ex-pesediştilor Marian Sârbu şi a lui Cristian Diaconescu.
"Sunt probabil vise frumoase ale Opoziţiei. Guvernarea este stabilă, avem majoritate, ţara are nevoie de stabilitate politică şi economică şi astfel de stabilitate avem. Nici într-un caz nu s-a pus şi nu se pune în discuţie un asemenea scenariu sau cel puţin nu în minţile noastre", a afirmat Boc, pus să comenteze ipoteza ruperii protocolului cu UDMR, în eventualitatea formării unei majorităţi în Parlament doar cu grupul indepedenţilor.
Cât priveşte teza includerii în Guvern a foştilor social-democraţi Cristian Diaconescu şi Marian Sârbu, Boc a arătat că "în acest moment, nu avem nicio problemă cu funcţionarea Guvernului, echipa este la datorie, mergem mai departe, ce se întâmplă în alte partide este treaba acelor partide. ?Nu am avut nicio discuţie pe marginea acestui subiect cu nimeni" a subliniat din nou premierul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close