Antena 3 CNN Politică Boc: Fără votul unui partener din coaliţie moţiunea nu ar fi trecut. Grupul minorităţilor ne-a lucrat pe la spate

Boc: Fără votul unui partener din coaliţie moţiunea nu ar fi trecut. Grupul minorităţilor ne-a lucrat pe la spate

Boc: Fără votul unui partener din coaliţie moţiunea nu ar fi trecut. Grupul minorităţilor ne-a lucrat pe la spate
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Apr 2012   •   16:20

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat vineri, după aflarea votului privind moţiunea de cenzură că grupul minorităţilor naţionale că "a lucrat pe la spate" Guvernul, spunând că susţin guvernarea, dar votând moţiunea de cenzură.

"Votul de astăzi este o victorie al traseismului şi al oportunismului în politică. Asta este concluzia mea personală. Fără votul unui partener din coaliţie moţiunea nu ar fi trecut. (...) Dacă grupul minorităţilor naţionale nu ar fi votat moţiunea de cenzură, Guvernul ar fi rămas în exerciţiu. Mi se pare incorect pentru un participant la guvernare să nu fie fair-play", a spus Boc.

El a precizat că reprezentanţii minorităţilor naţionale ar fi trebuit să spună în coaliţie că nu mai susţin Guvernul, afirmând că este "un gest de profundă ineleganţă şi lipsă de demnitate".
   
"Grupul minorităţilor naţionale ne-a lucrat pe la spate", a adăugat Boc.

Despre rezultatul votului din plen, Silviu Prigoană a declarat că preşedintele PDL, Emil Boc, nu are trebui să-şi dea demisia după trecerea moţiunii de cenzură.

Moţiunea de cenzură a opoziţiei a trecut cu 235 de voturi "pentru", Guvernul Ungureanu fiind demis.


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close