Antena 3 CNN Politică Boc: "Gogoaşa umflată" USL este sprijinită de "televiziuni de atac"

Boc: "Gogoaşa umflată" USL este sprijinită de "televiziuni de atac"

Boc: "Gogoaşa umflată" USL este sprijinită de "televiziuni de atac"
Sursa foto: Foto: Mediafax
19 Mar 2011   •   14:30
Emil Boc nu are de gând să plece de la palatul Victoria şi nu se teme nici pentru funcţia de şef al PDL, se pare. Sâmbătă, şi-a făcut apariţia umăr la umăr cu Vasile Blaga, rivalul său pentru şefia partidului. Premierul nu a pierdut ocazia de a vorbi de ieşirea din criză şi de a ataca televiziunile de ştiri. 
 
Preşedintele PDL a declarat, sâmbătă, la Târgu Jiu, că "gogoaşa umflată a alianţei socialiste" este o uniune "de conjunctură", sprijinită de "televiziuni de atac împotriva PDL", informează Mediafax.

"Vedeţi gogoaşa umflată a alianţei socialiste PNL-PSD; unde în lume s-a mai văzut ca cei de pe locul unu şi doi să se alieze ca să îi bată pe cei de pe locul al treilea? Este o alianţă de conjunctură, populistă, căreia îi este frică de PDL, pentru că ştie că, începând cu 2011, fiecare zi până la alegeri este în favoarea noastră. Zilele au fost împotriva noastră în 2010 când am luat măsurile grele, acum zilele curg în favoarea noastră, iar semnele bune încep să se înmulţească. Aşa vor pierde alegerile în 2012 cu televiziunilor lor de atac", a declarat Emil Boc, la şedinţa Consiliului de Coordonare al PDL Gorj.

Premierul a spus că "cu televiziunile care reprezintă" USL sunt "televiziuni de atac împotriva PDL".

"Antena3 şi Realitatea TV nu sunt televiziuni de ştiri, ci sunt televiziuni de atac împotriva PDL şi a Guvernului. Dar aşa cum au luat bătaie în 2009, aşa vor pierde şi acum cu televiziunile care îi reprezintă", a afirmat Boc.

De asemenea, preşedintele PDL a spus că obiectivul la Gorj este ca acest judeţ "să scape de roşul lui Antonescu şi Ponta".

Preşedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al partidului Vasile Blaga şi ministrul Traian Igaş participă la Târgu Jiu, la alegerile pentru conducerea PDL Gorj. 

La şefia organizaţiei judeţene social-democrate este înscris un singur candidat, senatorul Ion Ruşeţ, preşedinte interimar al PDL Gorj.

 
 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close