Antena 3 CNN Politică Boc i-a convocat pe Funeriu, Udrea şi Boagiu la discuţii privind priorităţile pentru 2011

Boc i-a convocat pe Funeriu, Udrea şi Boagiu la discuţii privind priorităţile pentru 2011

Boc i-a convocat pe Funeriu, Udrea şi Boagiu la discuţii privind priorităţile pentru 2011
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Ian 2011   •   14:00

Premierul Emil Boc a convocat la Guvern mai mulţi miniştri, separat, pentru discuţii privind proiectele avute în vedere pentru acest an. Primul ministru chemat luni la Palatul Victoria a fost cel al Educaţiei, Daniel Funeriu. Consultările au început la ora 13:15.

Temele pe care premierul a dorit să le abordeze în discuţiile cu ministrul Învăţământului s-au referit la reforma sistemului educaţional, modernizarea sistemului de cercetare, dezvoltare şi inovare, precum şi la priorităţile majore pentru 2011 în ceea ce priveşte investiţiile şi absorbţia fondurilor europene.

După Daniel Funeriu, Emil Boc a discutat la Guvern cu Elena Udrea. Începând cu ora 14:15, şeful Executivului s-a consultat cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului pe tema priorităţilor majore pentru acest an în domeniile absorbţiei fondurilor europene şi investiţiilor.

Aceeaşi temă este abordată şi la întâlnirea dintre premier şi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, care a început la ora 15:15.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close