Antena 3 CNN Politică Boc i-a mustrat pe miniştri că îi lasă doar lui rolul de om rău (VIDEO)

Boc i-a mustrat pe miniştri că îi lasă doar lui rolul de om rău (VIDEO)

Boc i-a mustrat pe miniştri că îi lasă doar lui rolul de om rău (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Sep 2010   •   12:35

Miniştrii Cabinetului Boc au fost mustraţi, miercuri, de către premier, în timpul şedinţei de Guvern, posibil ultima în această formulă. Emil Boc le-a reproşat miniştrilor că nu au fost "suficient de percutanţi şi de duri" cu cei care beneficiază de fonduri UE. Astfel, susţine Boc, a fost lăsat doar el în postura de "om rău". Premierul le-a cerut membrilor Cabinetului să facă publice autorităţile care nu absorb banii europeni.

"Din nefericire, n-aţi fost suficient de percutanţi şi de duri în raport cu cei care implementează. Aş vrea să aud mai multe situaţii în fiecare zi, în fiecare lună de administraţii locale sau operatori privaţi care nu absorb banii europeni, care nu cheltuiesc banii din fonduri europeni, odată ce contractele au fost semnate. Eu am făcut odată o prezentare cu prefecţii în care am spus câteva proiecte mari care sunt în întârziere", le-a spus Emil Boc miniştrilor.

"Vreau ca această muncă să fie dusă în continuare de miniştri. Omul rău este primul-ministru, Ok., dar vreau ca şi miniştrii să fie în fiecare săptămână, transparent, fără parti-pris politic, şi să arate foarte clar în ce judeţe, în ce localităţi proiectele merg şi unde nu merg, pentru că altfel ne furăm căciula şi vom ajunge într-o situaţie în care să punem în pericol absorbţia fondurilor europene", a mai spus Boc.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc sedinta guvern ministri fonduri
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close