Antena 3 CNN Politică Boc: I-am arătat cartonaşul galben lui Vlădescu

Boc: I-am arătat cartonaşul galben lui Vlădescu

Boc: I-am arătat cartonaşul galben lui Vlădescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Iul 2010   •   08:16

Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, este la un pas să îşi piardă postul!. Asta dacă mai face declaraţii fără mandat din partea Executivului. Ameninţarea vine de la premierul Emil Boc, care spune că i-a dat deja "cartonaş galben" ministrului Finanţelor, pentru declaraţiile privind eliminarea cotei unice. Iar cartonaşul roşu nu e departe.

?L-am muştruluit şi şi-a luat sancţiunea politică aferentă şi cartonasul galben aferent. Înainte de a da cartonaşul roşu arăţi cartonaşul galben. Un cartonaş galben a fost arătat ministrului Vlădescu? a declarat Emil Boc, pentru televiziunea publică.

Vlădescu a mai fost mustrat în trecut atunci când a declarat că peste 100.000 de bugetari ar putea fi disponibilizaţi sau că toate pensiile ar trebui impozitate. O idee pe care, de altfel, şi preşedintele Băsescu a vehiculat-o ulterior.

Premierul a mai dezminţit la postul public de televiziune zovnurile conform cărora şi-ar fi scris demisia. Cu toate acestea, Emil Boc spune că se va da la o parte dacă nu va mai avea sprijin.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Boc vladescu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close