Antena 3 CNN Politică Boc: I-am oferit sprijin politic lui Croitoru, inclusiv resurse umane pentru formarea Cabinetului

Boc: I-am oferit sprijin politic lui Croitoru, inclusiv resurse umane pentru formarea Cabinetului

Boc: I-am oferit sprijin politic lui Croitoru, inclusiv resurse umane pentru formarea Cabinetului
23 Oct 2009   •   14:37

Premierul demis, Emil Boc, a spus că s-a întâlnit vineri cu Lucian Croitoru la Palatul Victoria. Liderii PD-L îl sprijină din toate punctele de vedere pe Lucian Croitoru inclusiv cu "resurse umane" şi chiar i-au oferit sugestii pentru câteva nume din partid, care ar putea face parte din viitorul Executiv.

"Lucian Croitoru va decide când va face publică lista privind miniştrii din Cabinet. Noi i-am oferit încă o dată sprijin politic, inclusiv resurse umane pentru formarea acestui Cabinet, dar decizia finală îi va aparţine acestuia", a spus Emil Boc.

Premierul desemnat Lucian Croitoru trebuie să se prezinte până cel târziu luni în faţa Parlamentului, cu o echipă de miniştri. În formula pe care acesta se pare că o va propune, Executivul va avea cu şase ministere mai puţin decât cel condus de Emil Boc. Majoritatea miniştrilor PDL s-au strâns la Palatul Victoria pentru a discuta cu Boc şi Croitoru.

Potrivit celor mai noi informaţii, vineri la ora 16:00, premierul desemnat va prezenta lista miniştrilor cabinetului său.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc Lucian Croitoru
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close