Antena 3 CNN Politică Boc îl atacă pe Ponta: A cumpărat parlamentari pentru moţiune şi s-a autodenunţat

Boc îl atacă pe Ponta: A cumpărat parlamentari pentru moţiune şi s-a autodenunţat

Boc îl atacă pe Ponta: A cumpărat parlamentari pentru moţiune şi s-a autodenunţat
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Oct 2010   •   13:52

Declaraţia preşedintelui PSD, Victor Ponta, că a cumpărat votul unor parlamentari ai puterii pentru a vota căderea Guvernului prin moţiune de cenzură, nu este altceva decât un autodenunţ penal, a declarat Emil Boc.

„Declaraţia domnului Ponta de aseară care sună în felul următor, că practic el a cumpărat practic zece parlamentari de la putere şi că aceia au primit „ceea ce trebuia să primească” demonstrează clar că pentru PSD singura cale de acţiune politică este mita şi furtul”, a declarat premierul.

Victor Ponta se autoincriminează cu declaraţia pe care a făcut-o, a adăugat Emil Boc. „Această declaraţie este un autodenunţ penal pentru domnul Victor Ponta”, a mai spus şeful Guvernului.
 

Miercuri, preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a numit ticăloşi pe parlamentarii PDL care i-au "jurat" că vor vota moţiunea de cenzură care nu a trecut în Parlament.

"Viaţa României depinde de asemenea indivizi şi ticăloşi, ticăloşi la fel ca cei din Guvern, care ieri mi-au jurat şi mie şi altora că astăzi vor avea curaj şi vor vota moţiunea. Nu au avut curaj, laşii mor aşa cum merită", a declarat liderul PSD.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Emil Boc motiune de cenzura
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close