Antena 3 CNN Politică Boc îl ceartă pe Vlădescu: "Nu are mandat să discute despre cota unică" (VIDEO)

Boc îl ceartă pe Vlădescu: "Nu are mandat să discute despre cota unică" (VIDEO)

Boc îl ceartă pe Vlădescu: "Nu are mandat să discute despre cota unică" (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Iul 2010   •   15:28

Premierul Emil Boc l-a muştruluit în public şi în direct pe Ministrul Finanţelor, care a declarat că România nu are nevoie de cota unică şi s-a declarat în favoarea impozitării progresive. Potrivit premierului, ministrul nu a avut şi nu are niciun mandat pentru dezbaterea cotei unice şi a impozitării progresive.

"Vreau sa fiu foarte clar: Ministrul Finanţelor nu are niciun mandat pentru a dezbate public tema cotei unice sau a impunerii impozitării progresive şi vă solicit să menţineţi acest mesaj clar al Guvernului" a spus Boc care a subliniat faptul că Guvernul a susţinut întotdeauna cota unică. ?Acest guvern şi-a pus mandatul pe masă pentru a apăra cota unică şi TVA. N-a fost posibil în cazul TVA pentru că am avut decizia Curţii Constituţionale?

Este a doua oară când Ministrul Finanţelor primeşte critici de la premierul Boc în legătură cu declaraţii pe teme care nu au fost discutate în şedinţele de guvern. Vlădescu anunţa în urmă cu câteva luni disponibilizari masive, avansând chiar o cifră de 100.000 de bugetari vizaţi de restructurări.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Boc Emil Boc vladescu
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close