x close

Boc: În 2011 vom culege roadele măsurilor grele luate pentru România

de Antena3.ro    |    31 Ian 2011   •   22:05
Boc: În 2011 vom culege roadele măsurilor grele luate pentru România 429 Foto: Intact Images

Premierul Emil Boc a declarat, luni seară, în urma şedinţei cu grupurile parlamentare PDL, că priorităţile Guvernului sunt: investiţiile, revizuirea Constituţiei şi modificarea legislaţiei muncii. Acesta a arătat că măsurile grele din anii anteriori vor începe să dea roade în 2011, informează Mediafax.

Primul-ministru a spus că a solicitat parlamentarilor PDL aprobarea legislaţiei care se află în Parlament referitoare la programul de investiţii de la bugetul de stat sau din fondurile europene, precum şi cea referitoare la mediul de afaceri.

"Anul 2011 va fi anul în care România va consolida măsurile de reformă structurală pe care a fost obligată şi nevoită să le ia în 2010, măsuri care vor începe să-şi arate efectele în acest an, măsuri care se vor regăsi şi în cerceşterea economică şi în ieşirea din recesiune. Cu alte cuvinte, vom începe, inclusiv la nivel politic, ca în 2011 să culegem roadele măsurilor grele, dure sau sănătoase pentru România luate în anii anteriori", a afirmat Boc.

Şeful Executivului a spus că o altă prioritate a Guvernului este revizuirea Constituţiei pentru a da curs voinţei românilor la referendum, în sensul Parlamentului unicameral şi reducerii numărului de parlamentari. "Este un obiectiv politic al PDL care şi l-a asumat şi îl asumă şi îl va duce la bun sfârşit în Parlamentul României cu speranţa că şi noua alianţă socialistă PSD-PNL va susţine revizuirea Constituţiei",  adăugat Emil Boc.

În acelaşi timp, premierul a menţionat ca fiind prioritară şi modificarea Codului muncii şi legislaţia Codului social, care vor intra în Parlament în forma stabilită de coaliţie în luna februarie.

Citeşte mai multe despre:

masuri de austeritate
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati