Antena 3 CNN Politică Boc: Infrastructura nu are vacanţă. Nu se asfaltează pe zăpadă, dar se poate lucra la şanţuri

Boc: Infrastructura nu are vacanţă. Nu se asfaltează pe zăpadă, dar se poate lucra la şanţuri

Boc: Infrastructura nu are vacanţă. Nu se asfaltează pe zăpadă, dar se poate lucra la şanţuri
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Ian 2012   •   15:31
Premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, au inspectat sâmbătă şantierul Autostrăzii Bucureşti – Ploieşti, conform Mediafax.

'Infrastructura nu are vacanţă, doamna ministru a modificat actele legale care să permită constructorilor să lucreze atunci când vremea permite. Nu înseamnă că se asfaltează pe ploaie sau pe zăpadă. Se poate lucra la şanţuri, la rigole şi la alte lucrări de infrastructură”, a declarat Emil Boc.

“Cred că stabilitatea economică este importantă pentru fiecare român, pentru că de stabilitatea economică şi de creştere economică depinde plata salariilor şi a pensiilor pentru fiecare român. De aceea cred că este importantă şi componenta aceasta”, a declarat premierul Emil Boc, întrebat despre vizita programată sâmbătă.

Premierul s-a interesat despre stadiul lucrărilor la primul tronson vizitat între km 0 şi 19, care sunt realizare în proporţie de 90%.

Reprezentanţii constructorului au declarat că lucrarea va fi gata în luna mai, cel mai târziu, dar premierul Emil Boc a solicitat acestora respectarea termenului iniţial – luna aprilie.
 


×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close