Antena 3 CNN Politică Boc, întrebat dacă are emoţii pentru întâlnirea cu Băsescu: Mă vedeţi pe mine emotiv?

Boc, întrebat dacă are emoţii pentru întâlnirea cu Băsescu: Mă vedeţi pe mine emotiv?

 Boc, întrebat dacă are emoţii pentru întâlnirea cu Băsescu: Mă vedeţi pe mine emotiv?
Sursa foto: Foto: Mediafax
12 Mar 2011   •   15:36
Preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a fost întrebat de ziarişti, sâmbătă, la Constanţa, dacă are emoţii pentru întâlnirea de duminică a liderilor organizaţiilor judeţene ale partidului şi preşedintele Traian Băsescu, el răspunzând: "Mă vedeţi pe mine un om emotiv?", informează Mediafax.

Întrebat dacă va candida pentru un nou mandat la şefia PDL, la Convenţia Naţională din mai, Emil Boc a răspuns: "Toate la timpul lor".

Boc a fost prezent, sâmbătă, la Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL Constanţa.

Liderii organizaţiilor PDL ar fi fost convocaţi duminică la Bucureşti pentru o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, au declarat, vineri, surse din partid.

Conform surselor citate, tema principală a întâlnirii ar viza viitorul PDL în perspectiva alegerilor interne din partid şi oportunitatea candidaturii lui Emil Boc la conducerea formaţiunii democrat-liberale.

Potrivit unor surse din partid, este posibil ca, în perspectiva alegerilor din 14 mai, să se contureze un curent de susţinere a lui Emil Boc pentru o nouă candidatură la şefia PDL.

Întâlnirea ar urma să aibă loc cu câteva zile înaintea dezbaterii şi votului moţiunii de cenzură depuse de opoziţie după asumarea răspunderii Guvernului pe Codul Muncii. Moţiunea de cenzură va fi votată în 16 martie, iar după aceasta este de aşteptat să fie anunţate candidaturile pentru şefia PDL, inclusiv decizia lui Emil Boc în privinţa propriei candidaturi.

Cotidianul "Gândul" scrie că preşedintele Traian Băsescu i-a chemat, din nou, la Bucureşti, pe şefii de filiale PDL, într-o ultimă încercare de a-i convinge să accepte varianta premierului tehnocrat şi a reînnoirii mandatului lui Emil Boc la şefia partidului.

Conform unor surse din partid, citate de "Gândul", Băsescu vrea să afle, la întâlnirea de duminică, cine este preferatul organizaţiilor judeţene: Vasile Blaga sau Emil Boc.

×
Subiecte în articol: partid pdl Emil Boc
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close