Antena 3 CNN Politică Boc, ironizat de Ponta: Sunteţi căzut în cap! Nu e normal să batem câinele pentru că stăpânul vrea să facă rău (VIDEO)

Boc, ironizat de Ponta: Sunteţi căzut în cap! Nu e normal să batem câinele pentru că stăpânul vrea să facă rău (VIDEO)

Boc, ironizat de Ponta: Sunteţi căzut în cap! Nu e normal să batem câinele pentru că stăpânul vrea să facă rău (VIDEO)
15 Iun 2010   •   13:13

Preşedintele PSD, Victor Ponta a respins acuzaţiile de ipocrize lansate de premierul Emil Boc care a acuzat Opoziţia că vrea să-şi apere pensiile speciale de parlamentari. Liderul social-democrat i-a atras atenţia primului -ministru că moţiunea vizează apărarea actualilor pensionari şi a bugetarilor şi nu a celor de lux.
"O să votăm această moţiune pentru toţi pensionarii din România. Toţi vor fi afectaţi. Domnule Boc, părinţii dumneavoastră nu sunt pensionari de lux, dar le tăiaţi şi lor pensia. Domnule Boc, cred că sunteţi căzut în cap. Îmi tăiaţi mie pensia. Despre ce pensii vorbim? Vreau să votăm această moţiune pentru profesorii care au fost umiliţi. Le reproşez profesorilor că l-au trecut pe Funeriu, clasa. Aş vrea să votăm această moţiune ca să nu tăiem salariile militarilor, jandarmilor, poliţiştilor", a acuzat preşedintele PSD.
Ponta i-a atenţionat pe parlamentarii Puterii că nu sunt la fel de optuzi precum minerii care au invadat în 1990 Parlamentul.
?Nu cred că Traian Băsescu va accepta să lase ceva din putere. Va numi un premier zelos şi servil, poate mai înalt, poate mai mic decât domnul Boc. Nu-mi fac iluzii legat de votul parlamentarilor din dreapta. Puteţi să fiţi mai optuzi chiar decât minerii care au venit în 1990 în Parlament. Nu aveţi scuza lor, nu sunteţi nici ignoranţi. Nu aveţi nicio scuză că v-aţi vândut votul. Totuşi mă adresez unora dintre voi, pentru că gestul doamnei Teo Trandafir mi-a dat speranţă. Nu toată răspunderea va cădea pe Traian Băsescu şi Emil Boc. Veţi fi la fel de responsabili. Nu e normal să batem câinele (Emil Boc, n.red.) pentru că stăpânul (Traian Băsescu, n.red.) vrea să ne facă rău!"?, a mai declarat preşedintele PSD.
Preşedintele PSD  i-a avertizat pe parlamentarii Puterii că moţiunea de cenzură e deja aprobată în stradă.
"Moţiunea este aprobată în stradă. Răspunsul Puterii actuale este dată prin jandarmi care îi agresează pe manifestanţi. Toată lumea ar vrea să o întrebe pe doamna Anastase dacă mai vrea să dărâme gardurile Palatului Parlamentului. Cei de la Putere ne-au făcut o analiză a textului, ne-au acuzat de plagiat. Dar despre ce vorbim aici? Aţi venit să le tăiaţi oamenilor salariile, pensiile, ajutoarele sociale. Moţiunea noastră dacă trece, oprim un genocid social. Domnul Boc e un simplu executat. Cel care trebuia să vină în Parlament este preşedintele Băsescu. Nu e normal să batem câinele pentru că stăpânul vrea să ne facă rău!", a spus Ponta.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Boc stapan
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close