Antena 3 CNN Politică Boc, la Congresul femeilor PPE: Sper să aveţi şi timp liber, în criză încurajăm consumul

Boc, la Congresul femeilor PPE: Sper să aveţi şi timp liber, în criză încurajăm consumul

Boc, la Congresul femeilor PPE: Sper să aveţi şi timp liber, în criză încurajăm consumul
Sursa foto: Emil Boc
09 Oct 2009   •   17:05

Premierul Emil Boc a găsit o nouă soluţie de încurajare a consumului intern şi de scoatere a ţării din criza econimică. Prezent la lucrările Congresului Organizaţiei de Femei a PPE, organizat astăzi la Bucureşti, primul-ministru a recomandat asistenţei predominant feminine să bată în timpul liber magazinele Capitalei pentru a contribui şi încuraja politica de consum în perioada de criză.

"Vă urez tuturor bun venit în România şi la Bucureşti şi să petreceţi dincolo de momentele profesionale şi politice clipe frumoase, ca acasă, aici, în Bucureşti", le-a transmis Boc reprezentantelor Organizaţiei de Femei din Partidul Popular European.

Precocupat şi de gustul asistenţei pentru shopping, Boc s-a interesat la organizatori dacă politicienele PPE vor avea parte şi de timp liber, nu numai de Congres.

"Având în vedere că în perioadă de criză trebuie să încurajăm consumul, dumneavoastră trebuie să aveţi timp şi pentru asemenea activitate aici, la Bucureşti", şi-a explicat Boc interesul, în aplauzele audienţei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close