Antena 3 CNN Politică Boc, la Etno TV: Am învăţat de mic responsabilitatea, când duceam gâştele la gârlă (VIDEO)

Boc, la Etno TV: Am învăţat de mic responsabilitatea, când duceam gâştele la gârlă (VIDEO)

Boc, la Etno TV: Am învăţat de mic responsabilitatea, când duceam gâştele la gârlă (VIDEO)
Sursa foto: Emil Boc
30 Oct 2009   •   12:41

Responsabilitatea guvernamentală poate fi învăţată şi deprinsă de mic copil. Teza a fost susţinută şi exemplificată de premierul în exerciţiu, Emil Boc, la o emisiune care a avut loc la televiziunea patronată de colegul său de partid, Silviu Prigoană. Premierul a trecut de la abilităţile sale în ale cositului taine la vremurile când păştea gâştele familiei pe islaz, iar acestea nu ascultau de mezin şi mai năvăleau pe pajiştile vecinilor făcând ravagii prin iarbă verde.
Potrivit premierului, păscutul gâştelor a constituit una din experienţele cu ceea ce însemna responsabilitatea.
"Le duceam la apă şi mă deranjau că treceau râul şi intrau pe iarba oamenilor. Aceştia mă reclamau la părinţi, iar ei mă întrebau Unde ai fost, Emile?", şi-a amintit nostalgic Boc vremurile când, din postura de cel mai mic dintre cei cinci fraţi ai săi, trebuia să aibă grijă de orătăniile din ogradă.

BOC, LA ETNO TV


Boc a susţinut că regretă că nu poate aplica la nivel guvernamental lecţia învăţată în copilărie, amintind că a avut "neşansa" de a conduce un Executiv în condiţii grele generate de cea mai mare criză economică din ultimii 60 ani pe fondul unui an electoral.
Premierul în exerciţiu a mai precizat că, imediat după căderea guvernului prin moţiune de cenzură şi-a sunat părinţii pentru a-i linişti şi a le comunica că nu se i va întâmpla nimic rău, deoarece el va continua să lucreze ca profesor.

Premierul demis nu este, însă, singurul democrat-liberal care a trecut pe la Etno TV.

În urmă cu câteva zile, la Etno TV a poposit şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Invitată la ştirile postului de televiziune, democrat-liberala a oferit câteva lecţii de politică.


Prestaţia lui Emil Boc a fost comentată şi de către Mircea Badea, în ediţia de joi a emisiunii "În gura presei".

MIRCEA BADEA, DESPRE APARIŢIA LUI BOC LA ETNOTV:



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close