Antena 3 CNN Politică Boc: Mandatul conducerii alese pe 30 iunie este de 4 ani. Totuşi, cred că se vor mai face evaluări după parlamentare

Boc: Mandatul conducerii alese pe 30 iunie este de 4 ani. Totuşi, cred că se vor mai face evaluări după parlamentare

Boc: Mandatul conducerii alese pe 30 iunie este de 4 ani. Totuşi, cred că se vor mai face evaluări după parlamentare
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    19 Iun 2012   •   15:05

Preşedintele demisionar al PDL, Emil Boc, a declarat marţi că mandatul noii conduceri a partidului care va fi aleasă pe 30 iunie la Convenţia Naţională Extraordinară (CNE) este, teoretic, unul de patru ani, dar şi-a manifestat convingerea că după alegerile parlamentare se va face o nouă evaluare.

"Mandatul noii conducerii, teoretic este un mandat de patru ani, dar sunt convins că după alegerile parlamentare din nou se va face o evaluare care va stabili dacă va rămâne sau pleacă conducerea. Alegerile se vor desfăşura pe actualul statut pe actualul număr de membri în Biroul Permanent Naţional. Eu nu voi participa în această competiţie, mandatul meu se va încheia pe data alegerii noului preşedinte. Ca orice membru de partid voi vota şi eu la CNE, dar nu voi candida pentru nicio funcţie, voi rămâne primar al Municipiului Cluj Napoca şi din acea poziţie voi sprijini PDL cu tot ceea ce îmi va sta în putinţă", a declarat Boc, potrivit Agerpres.

În opinia sa, viitorul Birou Permanent Naţional, împreună cu viitorul preşedinte, vor trebui să facă "o analiză la sânge a rezultatelor din filiale".

Boc a ţinut să precizeze că PDL are nevoie şi de cei care au obţinut rezultate foarte bune şi de cei care nu au candidat, dar sunt "voci autorizate" în partid.

De asemenea, fostul premier a mai precizat că unul dintre regrete este acela că nu a reuşit, la nivel naţional, să obţină  conducerea mai multor consilii judeţene şi mai multe primării reşedinţă de judeţ.

"La votul politic avem 23%, eu spun că este un scor bun care pentru un partid de opoziţie poate reprezenta o premisă bună pentru următoarele alegeri. Din nefericire şi aici este regretul  meu că nu am reuşit să ne consolidăm preşedinţiile de CJ şi primăriile pe care le-am avut", a explicat Boc.





×
Subiecte în articol: Emil Boc pdl mandat alegeri parlamentare
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close