Antena 3 CNN Politică Boc o laudă pe Udrea pentru desfiinţarea construcţiilor ilegale de pe litoral. Mazăre, criticat aspru

Boc o laudă pe Udrea pentru desfiinţarea construcţiilor ilegale de pe litoral. Mazăre, criticat aspru

Boc o laudă pe Udrea pentru desfiinţarea construcţiilor ilegale de pe litoral. Mazăre, criticat aspru
Sursa foto: Foto: Mediafax
27 Apr 2011   •   10:55

Primul-ministru Emil Boc a lăudat decizia ministrului Turismului de a desfiinţa construcţiile ilegale de pe litoral. Mai mult decât atât, premierul  îi critică pe primarii localităţilor de la malul mării, făcând referire la Radu Mazăre,pentru lipsa unei iniţiative în acest sens, informează Mediafax.

În acelaşi timp, Boc i-a criticat pe primarii localităţilor din acea zonă, nominalizându-l pe primarul Constanţei, Radu Mazăre, pe motiv că aceştia nu au pus în aplicare legea.

"Salut intervenţia Ministerului Dezvoltării şi Turismului pe litoral, pentru a desfiinţa lucrările fără autorizaţie, ilegale, care au compromis litoralul românesc. Lucrurile acestea trebuiau să fie făcute de către primarii din zonă. Dar nu am văzut la primarul Constanţei, de exemplu nicio iniţiativă de a pune în ordine construcţiile de pe litoral, de a le pune în concordanţă cu legea. A trebuit să vină ministrul dezvoltării cu un act normativ pentru a face curăţenie în mizeria de acolo. Acum suntem pe drumul bun pentru a pune în ordine ceea ce înseamnă construcţiile ilegale pe litoral", a afirmat Boc.

În cadrul aceleiaşi declaraţii, EMil Boc a  lăudat şi programul "Paştele în Bucovina", derulat de ministerul condus de Elena Udrea, spunând că acesta este "un proiect de succes care arată ce înseamnă să ai iniţiativă, să promovezi valorile şi tradiţiile naţionale" şi că acest program "a adunat sute de mii de turişti".

×
Subiecte în articol: Udrea Boc Emil Boc Elena Udrea Radu Mazare
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close