Antena 3 CNN Politică Boc: Opoziţia are o singură menire. Să critice şi să promită lucruri care nu pot fi realizate

Boc: Opoziţia are o singură menire. Să critice şi să promită lucruri care nu pot fi realizate

Boc: Opoziţia are o singură menire. Să critice şi să promită lucruri care nu pot fi realizate
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Dec 2010   •   11:52

Premierul Emil Boc a declarat, după citirea moţiunii de cenzură depusă de PSD, PNL şi PC pe Legea salarizării, că Opoziţia are o singură menire, aceea de a critica şi promite lucrui care nu pot fi realizate.

„Opoziţia are o singură menire. Să critice şi să promită lucruri care nu pot fi realizae”, a declarat Boc, de la Palatul Parlamentului.

Primul ministru a catalogat textul moţiunii de cenzură ca fiind unul cu un caracter populist demagogic, care promite iluzii. Boc a atenţionat încă o dată că acea creştere cu 15% faţă de venitul actual, este tot ce îşi poate România permite în acest moment pentru plata bugetarilor.

Guvernul şi-a angajat răspunderea pe cele două legi marţi, în plenul reunit al Parlamentului. Executivul este demis dacă o moţiune de cenzură, depusă în termen de trei zile de la prezentarea programului, a declaraţiei de politică generală sau a proiectului de lege, a fost adoptată.



Boc: În cazul Ridzi, Opoziţia e la fel de responsabilă ca şi PDL

Emil Boc a mai vorbit şi despre cazul Monicăi Iacob Ridzi, spunând că pentru decizia Parlamentului de a opri cercetarea penală a deputatului sunt vinovaţi atât parlamentarii PSD şi PNL, cât şi cei din PDL.

Deputaţii au respins, marţi, extinderea urmăririi penale şi efectuarea unei percheziţii informatice în cazul fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi. Votul a fost unul secret, cu bile.

Cererea de extindere a cercetării penale a fost respinsă cu 109 voturi "împotrivă", 99 voturi "pentru" şi 14 abţineri, iar cea privind încuviinţarea percheziţiei informatice, cu 110 voturi "împotrivă", 109 voturi "pentru" şi trei abţineri. Anunţul a fost făcut de către liderul grupului UNPR din Camera Deputaţilor, Eugen Nicolicea.


Deputaţii au respins extinderea urmăririi penale în cazul Ridzi

×
Subiecte în articol: Emil Boc Boc motiune PSD legea salarizarii
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close