Antena 3 CNN Politică Boc: Opoziţia încearcă să ascundă o posibilă faptă de corupţie a unui membru PSD printr-un circ mediatic

Boc: Opoziţia încearcă să ascundă o posibilă faptă de corupţie a unui membru PSD printr-un circ mediatic

Boc: Opoziţia încearcă să ascundă o posibilă faptă de corupţie a unui membru PSD printr-un circ mediatic
Sursa foto: Foto: INTACT Images
28 Ian 2011   •   12:25

„Justiţia este independentă şi aşa trebuie să rămână. PDL nu s-a amestecat în actul de justiţie şi a respectat decizia acesteia“, a declarat, vineri liderul PDL, Emil Boc, pe marginea scandalului în care a fost implicat preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, membru PSD.

Premierul a declarat că solicită PSD să nu se amestece în actul de justiţie şi să respecte decizia judecătorilor.

În continuare, premierul a declarat că PSD, PNL şi PC fac zid împotriva justiţiei.

„Fără nici o dovadă, fără nici o probă, opoziţia încearcă să exploateze mediatic o decizie a justiţiei“, a acuzat premierul.

 


Emil Boc a mai spus că liderii PSD şi PNL au regizat acest circ mediatic pentru a ascunde o posibilă faptă de corupţie a unui membru PSD.

Boc este de părere că „show-ul mediatic“ al liderilor opoziţiei urmăreşte să pună presiune politică asupra judecătorilor.

Liderul PDL a mai spus că partidul pe care îl conduce respinge ferm orice acuzaţie PSD în cazul Nicolescu.

„Personal, regret starea de sănătate a domnului Nicolescu şi incidentele în care a fost implicat“, a încheiat Boc declaraţia de presă pe marginea scandalului Nicolescu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost reţinut, miercuri, de procurorii DNA Piteşti, fiind acuzat de mai multe fapte de corupţie.



×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close