Boc: PDL a scos România din vijelia crizei economice. Sunt convins că PDL va forma guvernul în decembrie

de G.S.    |    06 Mai 2012   •   12:53
Boc: PDL a scos România din vijelia crizei economice. Sunt convins că PDL va forma guvernul în decembrie Foto: INTACT Images

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, duminică, la lansarea candidaţilor PDL pentru alegerile locale, că este convins că în 10 iunie PDL va reconfirma rezultatul alegerilor din 2008, iar preşedintele României va invita în decembrie PDL să formeze Guvernul.
   
"Sunt convins că vom reconfirma rezultatul alegerilor din 2008 ca primă etapă pentru ca în decembrie preşedintele Românei să invite PDL să formeze Guvernul şi să continue guvernarea", a afirmat Emil Boc.
   
El a spus că "PDL a scos România din vijelia crizei economice" şi că dacă astăzi ţara noastră "stă dreaptă" în faţa "furtunii" economice este datorită PDL.
   
Emil Boc a arătat că PDL a mai greşit uneori şi "au fost oameni care s-au lipit din oportunism" de partid.
   
"Am şi greşit unerori, au fost şi oameni care din oportunism s-au lipit de noi", a adăugat Boc.
   
El a mai spus că la bine au fost mulţi alături de partid, dar la greu rămân cei care "cred cu adevărat în PDL".
   
Emil Boc a arătat că PDL nu trebuie să regrete ceea ce a făcut deoarece acest partid şi-a sacrificat voturile şi imaginea pentru ca România să traverseze perioada de criză economică şi urmează să culeagă roadele muncii sale.
   
"Vă spun deschis, nu avem niciun motiv noi, PDL, să regretăm ceea ce am făcut. Ce aţi făcut alături de PDL? Aţi evitat ca această ţară să ajingă în coşmarul datoriilor greceşti sau în coşmarul spaniol al şomajului şi inflaţiei", le-a mai spus Boc celor 7000 de participanţi.
   
Liderul PDL a arătat că este important ca PDL "să fie inteligent" şi că culeagă roadele muncii sale.

Parteneri
sati
x close