Antena 3 CNN Politică Boc: PDL îşi menţine decizia de a avea premierul, majoritatea se face fără PNL dacă nu se acceptă

Boc: PDL îşi menţine decizia de a avea premierul, majoritatea se face fără PNL dacă nu se acceptă

Boc: PDL îşi menţine decizia de a avea premierul, majoritatea se face fără PNL dacă nu se acceptă
Sursa foto: emil boc
15 Dec 2009   •   08:41

PDL îşi menţine decizia de a avea premierul în viitorul Guvern şi speră ca PNL să dovedească, la o a doua negociere, înţelepciune în acest sens, altfel majoritatea urmând să fie constituită împreună cu UDMR, grupul minorităţilor şi al independenţilor, a declarat, luni seara, liderul PDL Emil Boc.
"În politică este mereu momentul pentru a doua negociere şi sper ca PNL să dea dovadă de maturitate şi înţelepciune. PDL îşi menţine decizia de a avea opţiunea primului-ministru, bazat pe rezultatul alegerilor parlamentare şi prezidenţiale, şi sperăm să constituim o majoritate în acest cadru", a spus Boc, la OTV.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că nu ar putea lucra, în cazul formării unui guvern cu PDL, cu miniştrii care au avut "bilanţ dezastruos", el nominalizându-i pe Emil Boc, Elena Udrea şi Adriean Videanu şi cerând PDL să se hotărască în privinţa desemnării premierului.

Delegaţia Permanentă a PNL a decis, luni, să îl desemneze pe Crin Antonescu, preşedintele formaţiunii, pentru funcţia de prim-ministru în cazul în care liberalii vor intra la guvernare iar funcţia va reveni acestui partid.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close