Antena 3 CNN Politică Boc, pe urmele lui Băsescu: "Doamna ministru e foarte largă la gură"

Boc, pe urmele lui Băsescu: "Doamna ministru e foarte largă la gură"

Boc, pe urmele lui Băsescu: "Doamna ministru e foarte largă la gură"
27 Oct 2008   •   15:47

Preşedintele PDL, Emil Boc, o ia pe urmele ieşirilor verbale ale fostului său lider şi actual şef de stat Traian Băsescu. Ca şi în cazul lui Băsescu victima a fost tot o femeie, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, considerată de Boc ca fiind "foarte largă la gură".
?Doamna ministru să facă bine să facă mai puţină politică şi să aplice legile. Şi doamna aceasta am văzut că e foarte largă la gură, dar când e vorba să aplice legile, devine om politic peste noapte", a declarat luni liderul PDL, cerându-i ministrului să facă mai puţină politică, să îşi păstreze poziţia de tehnocrat şi să aplice legea.
Boc a anunţat că PDL nu va participa la consultările organizate de Guvern, pe tema salarizării bugetarilor."De că mergem? Să se pozeze alături de noi, să le dăm posibilitatea unui clip de imagine?", a răspuns, retoric, preşedintele PDL.
Emil Boc pare comportamentul preşedintelui Traian Băsescu, celebru pentru apelativul ?ţi­gancă împuţită? folosit la adresa unei ziariste, după ce şeful statului i-a luat telefonul cu care-l filmase, dar şi pentru aprecierile publice referitoare la procentajul ridicat de homosexuali din România.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc Mariana Campeanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close