Antena 3 CNN Politică Boc s-a întâlnit cu Ialomiţianu şi cu Botiş pentru a discuta despre noul Cod Fiscal

Boc s-a întâlnit cu Ialomiţianu şi cu Botiş pentru a discuta despre noul Cod Fiscal

Boc s-a întâlnit cu Ialomiţianu şi cu Botiş pentru a discuta despre noul Cod Fiscal
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Ian 2011   •   11:26

Premierul Emil Boc continuă seria întâlnirilor separate cu miniştrii din Cabinetul său. Primul ministr s-a întâlnit, marţi, la Palatul Victoria cu ministrul de Finanţe, Gheorghe Ialomiţianu, pentru a discuta despre modificarea Codului Fiscal. Ulterior, acesta s-a întâlnit şi cu ministrul Muncii, Ioan Botiş, pentru a se consulta pe aceeaşi temă.

Premierul s-a întâlnit cu ministrul de Finanţe la ora 12:00. La discuţii au luat parte şi alţi responsabili din cadrul Ministerului de Finanţe. La finalul întrevederii, premierul l-a convocat şi pe ministrul Botiş pentru a discuta despre noul Cod Fiscal.

Scopul întâlnirilor de marţi de la Guvern îl reprezintă redactarea normelor metodologice de aplicare a Ordonanţei de Urgenţă pentru modificarea Codului Fiscal. Totodată, va fi discutată şi modalitatea de impozitare a veniturilor a căror sursă nu poate fi identificată, potrivit Biroului de presă al Guvernului.

Premierul Emil Boc a început încă de luni să convoace miniştri la sediul Guvernului, pentru a discuta despre planurile pentru acest an. Astfel, primul ministru s-a întâlnit separat cu ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, precum şi cu ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu. Discuţiile s-au axat pe priorităţile majore pentru acest an în domeniile absorbţiei fondurilor europene şi investiţiilor.

×
Subiecte în articol: Emil Boc discutii guvern cod fiscal modificare
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close