Antena 3 CNN Politică Boc şi-a depus candidatura la şefia PDL: Ştiu ce avem de făcut pentru a câştiga alegerile

Boc şi-a depus candidatura la şefia PDL: Ştiu ce avem de făcut pentru a câştiga alegerile

Boc şi-a depus candidatura la şefia PDL: Ştiu ce avem de făcut pentru a câştiga alegerile
Sursa foto: Foto: Mediafax
11 Apr 2011   •   14:01

Premierul Emil Boc şi-a depus, luni la ora 13:00, candidatura la şefia Partidului Democrat Liberal, al cărui preşedinte este în prezent. Odata cu acest anunţ, primul ministru a depus şi moţiunea intitulată "România dreaptă. România puternică".

Boc a argumentat cu mai multe idei calitatea sa de a conduce formaţiunea politică, explicând că ştie ce trebuie să facă pentru a câştiga alegerile din 2012, întrucât de când este preşedinte al formaţiunii, a câştigat toate competiţiile electorale.

"În primul rând îmi doresc ca împreună cu PDL să ducem România pe creştere economică. (...) PDL trebuie să fie şi la bine alături de români", a spus Emil Boc, din faţa sediului PDL.

De asemenea, şeful Guvernului a adăugat că are două obiective pentru următorul mandat de şef al formaţiunii: menţinerea PDL la guvernare şi câştigarea alegerilor locale şi parlamentare din anul 2012.

"Ştiu ce avem de făcut pentru a câştiga alegerile. Am câştigat toate competiţiile electorale de când sunt preşedinte al PDL. Aveţi încredere că ştiu ce trebuie să facem pentru a câştiga alegerile", le-a spus Emil Boc celor aproximativ 80 de membri PDL prezenţi în curtea sediului partidului.
   
În final, Emil Boc a mai spus că va fi "garantul echipei PDL", în care fiecare îşi are locul şi că este un "susţinător din plin al dezbaterilor din PDL", urându-le succes şi celorlalţi colegi care îşi depun candidaturile.

 


×
Subiecte în articol: Emil Boc pdl premier presedinte PDL
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close