Antena 3 CNN Politică Boc spune că nu ştie de nicio comandă politică în cazul lui Oltean

Boc spune că nu ştie de nicio comandă politică în cazul lui Oltean

Boc spune că nu ştie de nicio comandă politică în cazul lui Oltean
Sursa foto: Foto: newsaroundtheworldtoday.com
de M.Z.    |    26 Mar 2012   •   12:18

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, referitor la acuzaţiile lui Ioan Oltean, că nu are cunoştinţă despre existenţa unei comenzi politice din partid la adresa acestuia în "dosarul şpăgii", menţionând că justiţia trebuie să-şi facă datoria, potrivit Mediafax.

Boc a fost întrebat, înainte de şedinţa BPN al PDL, cum comentează faptul că secretarul general al PDL, Ioan Oltean, spune că vehicularea numelui său într-un dosar de corupţie poate avea ca explicaţie "o comandă politică fie din afara partidului, fie din interiorul partidului".

"N-am cunoştinţă de aşa ceva şi justiţia trebuie să-şi facă datoria întotdeauna cu obiectivitate şi imparţialitate. Eu nu am asemenea informaţii nici cu privire la dânsul, nici cu privire la un alt coleg", a precizat Emil Boc.

Secretarul general al PDL Ioan Oltean cere DNA să facă public dacă este implicat în dosarul şpăgii, menţionând că nu este vinovat, că este vorba despre un atac politic la adresa imaginii sale, care vine din interiorul sau din exteriorul PDL.

×
Subiecte în articol: Emil Boc Ioan Oltean DNA
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close