Antena 3 CNN Politică Boc: Succesul lui Vasile Blaga înseamnă succesul PDL, lucru pe care mi-l doresc din suflet pentru partidul nostru

Boc: Succesul lui Vasile Blaga înseamnă succesul PDL, lucru pe care mi-l doresc din suflet pentru partidul nostru

Boc: Succesul lui Vasile Blaga înseamnă succesul PDL, lucru pe care mi-l doresc din suflet pentru partidul nostru
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Iun 2012   •   15:30

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc a declarat, sâmbătă, că succesul lui Vasile Blaga, ales preşedinte al partidului, înseamnă succesul PDL, lucru pe care şi-l doreşte din tot sufletul.
   
"Eu i-am transmis domnului Blaga felicitări, i-am dat simbolul continuităţii în Partidul Democrat Liberal, acest afiş care a reprezentat victoriile noastre în toate competiţiile, din 2004 încoace, şi am adăugat pe spate faptul că succesul lui Vasile Blaga înseamnă succesul PDL, lucru pe care mi-l doresc din suflet pentru partidul nostru", a spus Boc.
   
Vasile Blaga a fost ales preşedintele PDL în cadrul Convenţiei Extraordinare de sâmbătă, cu 1197 de voturi "pentru" şi 28 de voturi "împotrivă", el primind cu ocazia anunţului oficial de la fostul liderul al partidului Emil Boc un afiş înrămat al PDL.
   
Boc a dat mâna cu Vasile Blaga şi l-a felicitat pentru alegerea sa la şefia partidului şi i-a înmânat un afiş electoral al PDL inscripţionat "Votează. PD-L ţine cu tine".

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close