Antena 3 CNN Politică Boc: Unii analişti sunt supăraţi că lucrurile nu merg mai rău în ţară

Boc: Unii analişti sunt supăraţi că lucrurile nu merg mai rău în ţară

Boc: Unii analişti sunt supăraţi că lucrurile nu merg mai rău în ţară
Sursa foto: emil boc
26 Mai 2009   •   03:47

Premierul Emil Boc a declarat, luni, în cadrul lansării candidaţilor PDL din Sectoarele 1 şi 2 ale Capitalei, că unii analişti sut "supăraţi" că lucrurile nu merg rău în ţară şi văd totul în negru şi a apelat la solidaritatea românilor pentru a sprijini Guvernul.

El a arătat că alegerile europarlamentare din 7 iunie au o miză extrem de importantă pentru PDL, întrucât, din 2004, acest partid nu a mai pierdut niciun tip de alegeri din România, fie că au fost parlamentare, locale, parţiale, motivul acestui succes fiind că din 2004 a făcut un alt mod de politică, nu interese private şi de grup.

"Alegerile din iunie vor pregăti câştigarea de către noi a alegerilor prezidenţiale", a mai spus Boc.

Premierul a arătat că PDL este "singurul partid care poate ajuta România, pentru că în Parlamentul European stă la masă cu Sarkozy, Barroso, Merkel, Pottering, unde se decide destinul României".

În plan intern, Boc a spus că PDL şi-a asumat actul de guvernare, cu prima gardă a PDL, exprimându-şi speranţa că, prin efortul solidar, România vă depăşi această perioadă de criză.

Premierul a făcut o referire şi la "analişti", precizând că, deşi Guvernul actual nu a avut nicio oră sau minut de lună de miere, "sunt analişti supăraţi că lucrurile nu merg mai rău şi că Guvernul înceracă să ia măsuri care să limiteze aceste efecte ale crizei", acuzându-i că "urmăresc să vadă totul în negru".

"Nu ne îmbătăm cu apă rece, dar avem nevoie de solidaritatea românilor. Am luat ţara şi cu deficit şi datoare. Atunci când alte ţări au pus bani deoparte pentru vremuri grele, România a cheltuit tot şi s-a îndatorat", a spus Boc, referindu-se la Guvernul anterior.

El a menţionat unele măsuri ale Guvernului, arătând că toate acestea "au început să deranjeze pe unii, că lucrurile încep să meargă bine".


Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close