x close

Boc: USL a criticat măsurile pe care le-am luat dar nu a renunţat la niciuna. Nu au făcut nimic din ce au promis

de G.S.    |    17 Mar 2013   •   09:30
Boc: USL a criticat măsurile pe care le-am luat dar nu a renunţat la niciuna. Nu au făcut nimic din ce au promis  416 Foto: Agerpres

Fostul premier Emil Boc a declarat, sâmbătă seară, la Suceava, că USL nu a modificat nicio măsură a guvern-17.html">guvernului său şi nu a pus în aplicare nicio promisiune făcută în campania electorală, conform Mediafax.
   
Emil Boc, care a venit la Suceava să susţină moţiunea Elenei Udrea, a spus că PDL a pierdut alegerile pentru că în 2010 şi-a asumat politic să salveze ţara din punct de vedere economic, dar că măsurile au fost bune şi actualul guvern-17.html">guvern USL nu le-a modificat.
   
"USL a criticat toate măsurile pe care le-am luat, dar nu a renunţat la niciuna din măsurile pe care le-am luat noi. Sunt de un an aproape la guvern-17.html">guvernare şi nu au renunţat la nicio măsură pe care am luat-o noi pentru a restabili echilibrul bugetar, deşi au criticat în permanenţă", a spus Boc.
   
El a adăugat că USL se laudă cu reîntregirea salariilor, dar a subliniat că, atunci când USL a venit la guvern-17.html">guvernare, nici Victor Ponta şi nici Crin Antonescu, nu au venit cu banii de acasă.
   
"Erau acolo banii datorită creşterii economice din 2011 şi am avut în bugetul pe 2012 creşterea de 2,2 la sută, care nu a mai adus-o USL nici în 2012, şi nici în 2013. Acolo s-a aflat sâmburele reîntregirii salariilor", a spus Emil Boc.
   
El a subliniat că stabilitatea economică actuală se datorează măsurilor din perioada guvern-17.html">guvernului PDL.
   
"Nicio măsură luată de noi nu au anulat-o şi nicio măsură promisă de ei nu au făcut-o. Nici reducerea TVA, nici reducerea TVA la alimente, nici scăderea cu cinci puncte procentuale a contribuţiei de asigurări sociale, nici punctul de pensie 45 la sută. Niciuna nu au putut să o facă", a spus Boc.
   
El a mai declarat că promisiunile USL au fost "demagogie curată" şi că nu au făcut nimic din ceea ce au promis.
   
"De numele USL se leagă tot ce e mai nociv pentru oameni, preţul la combustibil şi preţul la gaz", a mai spus fostul premier.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati