Antena 3 CNN Politică Boc va da câte 200.000 de lei fiecărui parlametar PDL, pentru investiţii în învăţământ

Boc va da câte 200.000 de lei fiecărui parlametar PDL, pentru investiţii în învăţământ

Boc va da câte 200.000 de lei fiecărui parlametar PDL, pentru investiţii în învăţământ
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Dec 2010   •   11:52

Guvernul va da câte 200.000 de lei din Bugetul Educaţiei pe 2010, fiecãrui parlamentar PDL, pentru investiţii în unitãţile de învãţãmânt din colegiile în care aceştia au fost votaţi, scriu jurnaliştii de la Evenimentul Zilei. Banii ar urma sã fie viraţi prin hotãrâre de guvern.

Lista şcolilor şi grãdiniţelor care vor primi bani s-a fãcut sãptãmâna trecutã, şi a fost transmisã mai departe prin SMS, au declarat surse din PDL şi UDMR pentru Evenimentul Zilei. Aleşii ar urma sã renunţe şi la amendamente.

"S-a discutat cu absolut fiecare dintre parlamentarii coaliţiei care a prezentat situaţia colegiului sãu şi nu cred cã mai existã parlamentar care sã nu fie mulţumit. Eu cred cã aceastã coaliţie va vota bugetul în forma prezentatã de guvern, fãrã amendamente", a declarat vicepreşedintele PDL, Cezar Preda.

Parlamentarii PDL, UDMR, UNPR precum şi cei ai minoritãţilor, primesc alţi 250.000 de lei din bugetul pe 2011, pentru proiecte mari de investiţii, în judeţul pe care îl reprezintã.

Jurnaliştii mai scriu cã , premierul Emil Boc s-ar fi întâlnit personal cu fiecare parlamentar şi lider de filialã PDL.

Cei 25 de aleşi care deţin votul cheie în comisiile de buget-finanţe ar urma sã primeascã şi un bonus de 50.000de lei. În total, Guvernul cheltuieşte aproape 120 de milioane de lei pentru a se asigura cã parlamentarii puterii vor vota bugetul pe 2011.


 

×
Subiecte în articol: Boc Emil Boc investitii
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close