Antena 3 CNN Politică Boc: Vom veni în Parlament cu un nou guvern. Nu mă sperie o moţiune

Boc: Vom veni în Parlament cu un nou guvern. Nu mă sperie o moţiune

Boc: Vom veni în Parlament cu un nou guvern. Nu mă sperie o moţiune
Sursa foto: Emil Boc
02 Oct 2009   •   15:14

Premierul Emil Boc va veni în faţa Parlamentului cu o nouă formulă de Guvern "în timpul constituţional" pe care îl are la dispoziţie, respectiv în următoarele 42 de zile. Aflat în vizită din nou pe pe şantierul Autostrăzii Transilvania, primul-ministru democrat-liberal a susţinut vineri că nu se teme "o moţiune în plus sau în minus" sprijinită de această data şi de PSD.
"Despre ce înseamnă structura, compoziţia guvernului cu care mă voi duce în Parlament, daţi-mi voie să îmi iau răgazul dat de Constituţie pentru a prezenta aceste lucruri la timpul şi momentul potrivit /... mergem cu noii miniştrii în Parlament pe locurile părăsite de PSD", a declarat primul ministru.
Boc a reamintit că Executivul a trecut prin destule încercări prin Parlament şi că "o moţiune în plus sau în minus" nu-l mai sperie.
"Când ai atâtea lucruri care se întâmplă în materie de infrastructură şi se realizează, nu ţi-e frică de nicio moţiune de cenzură. Noi am trecut prin două, am trecut prin cinci angajări de răspundere, o moţiune în plus sau în minus nu ne sperie," a afirmat Emil Boc.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close