Antena 3 CNN Politică Bodu (PDL) îi răspunde Elenei Băsescu, după ce l-a arătat cu degetul: Am fost atacat de mai multe ori, nu răspund

Bodu (PDL) îi răspunde Elenei Băsescu, după ce l-a arătat cu degetul: Am fost atacat de mai multe ori, nu răspund

Bodu (PDL) îi răspunde Elenei Băsescu, după ce l-a arătat cu degetul: Am fost atacat de mai multe ori, nu răspund
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    22 Apr 2013   •   16:10

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu, arătat cu degetul luni de EBa, pe motiv că a greşit şi el la susţinerea discursurilor în PE, a declarat că a fost atacat în repetate rânduri de mezina preşedintelui şi nu doreşte să-i răspundă acesteia.


"Nu ştiu de ce mă arată cu degetul. (...) Nu am o comunicare cu doamna Elena Băsescu, au fost diverse atacuri la care nu vreau să răspund", a spus, luni, europarlamentarul PDL Sebastian Bodu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.
 
În ceea ce priveşte ordinea celor două discursuri la care s-a încurcat şi Bodu, acesta a spus că incidentul a avut loc în urmă cu doi ani şi şi-a dat seama după câteva secunde de greşeală.

EBa s-a scuzat din nou, luni, pentru gafa comisă săptămâna trecută în Parlamentul European, de data aceasta, mezina preşedintelui Traian Băsescu arătând cu degetul către colegul său de la Bruxelles, europarlamentarul PDL Sebastian Bodu

Săptămâna trecută, EBa şi-a uimit colegii europarlamentari de la Strasbourg cu un discurs despre Arctica la un subiect dedicat zonelor de pescuit din UE. Elena Băsescu a insistat în gafă, deşi preşedintele de şedinţă i-a tăiat microfonul.










 


 

×
Subiecte în articol: Sebastian Bodu Elena Băsescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close