Antena 3 CNN Politică Bogdan Chireac: Este preludiul despărţirii de Traian Băsescu. Încă nu îndrăznesc pe deplin să îl înjure deschis şi atunci se duc la Elenea Udrea

Bogdan Chireac: Este preludiul despărţirii de Traian Băsescu. Încă nu îndrăznesc pe deplin să îl înjure deschis şi atunci se duc la Elenea Udrea

Bogdan Chireac: Este preludiul despărţirii de Traian Băsescu. Încă nu îndrăznesc pe deplin să îl înjure deschis şi atunci se duc la Elenea Udrea
08 Iul 2014   •   17:22

Fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, care a demisionat din PMP imediat după congresul în care Elena Udrea a fost aleasă preşedinte, acuză că i-au fost ceruţi 100.000 de euro, "cu scandaluri şi insulte", pentru a fi "tolerat" pe un loc eligibil în partid.

Baconschi a scris, într-o postare pe pagina sa de Facebook, ”Precizari pentru cei care sustin ca intelectualii angajati politic abandoneaza lupta prea usor”, despre tensiunile din cadrul Partidului Mişcarea Populară, precum şi despre faptul că i-au fost ceruţi bani în schimbul unei funcţii în partid.

Bogdan Chireac a vorbit în cadrul edi'iei de astăzi al emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu" despre acest subiect.

"Spun şi eu un lucur! Ştiţi la ce asistăm acum? Este preludiul despărţirii de Traian Băsescu. Încă nu îndrăznesc pe deplin să îl înjure deschis şi atunci se duc la Elenea Udrea cu trimitere la Traian Băsescu", a declarat Bogdan Chireac.

"Era evident, încă de la bun început, că partidul Mişcarea Populară, era creat atunci când avea cineva iluzii cu acest partid. Era creat pentru domnul Traian Băsescu şi până venea el în fruntea acestui partid, locul său era ţinut de către doamna Elena Udrea", a mai adăugat Bogdan Chireac.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea PMP
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close