Antena 3 CNN Politică Bogdan Chirieac, despre consultările de la Cotroceni: Dacă Iohannis nu face asta, pierde 100.000 de voturi

Bogdan Chirieac, despre consultările de la Cotroceni: Dacă Iohannis nu face asta, pierde 100.000 de voturi

Bogdan Chirieac, despre consultările de la Cotroceni: Dacă Iohannis nu face asta, pierde 100.000 de voturi
Sursa foto: Sursă foto: Facebook
12 Apr 2019   •   11:51

Consultările preşedintelui Klaus Iohannis cu delegaţia Partidului Social Democrat, formată din Eugen Nicolicea şi foştii deţinuţi politici Marin Iancu şi Ioan Muntean, pe tema situaţiei din Justiţie au început vineri la Palatul Cotroceni.

Bogdan Chirieac a comentat componența delegației PSD venite la Cotroceni pentru consultările cu Klaus Iohannis.

Întrebat la Antena 3 dacă prezența victimelor lui Augustin Lazăr la aceeași masă cu Klaus Iohannis va schimba ceva, analistul politic a răspuns: ”Sigur că da! Îi mai ia 100.000 de voturi lui Klaus Iohannis dacă la finalul întâlnirii nu semnează decretul de revocare al lui Augustin Lazăr. Este o mișcare surprinzătoare a PSD. Din punct de vedere politic, este o mișcare bună, dar în același timp este și o problemă fundamentală. Urmașii Partidului Comunist recunosc ce au greșit, evident, nu neapărat ei, ci partidul lor - de-a lungul istorie și încearcă să apere democrația, libertatea și drepturile omului. Iar cei care s-au revendicat ca fiind liberali și apărători ai drepturilor omului ajung să-i salveze pe torționari, să îi numească în cele mai înalte funcții în stat, ba chiar să îi și decoreze”.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close