Antena 3 CNN Politică Bogdan Chirieac: „Începând cu 2009, în România nu cred că au mai fost alegeri libere și corecte"-VIDEO

Bogdan Chirieac: „Începând cu 2009, în România nu cred că au mai fost alegeri libere și corecte"-VIDEO

Bogdan Chirieac: „Începând cu 2009, în România nu cred că au mai fost alegeri libere și corecte"-VIDEO
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
30 Oct 2017   •   19:55

Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, a vorbit astăzi la audierile din Comisia parlamentară privind alegerile prezidențiale din 2009.

Acesta a precizat că „sondajul prezentat la B1 prezenta 50.4% pentru Traian Băsescu. Singurul sondaj care dăduse lucrurile spre o anumită zonă. Exit poll-ul se dă fără voturile din Diaspora. Imediat înainte de acest sondaj, au avut loc mai multe discuții între Vasile Blaga și Andrei Muștescu. La ora 21.00 tendința a fost de a prezenta un sondaj 50-50. La acea discuție Blaga i-a cerut lui Mușetescu să pună acel sondaj având în vedere si voturile din Diaspora. S-a și prelungit programul de votare la unele dintre secții, nu aveau cum să fie incluse în exit-poll".

În urma acestor dezvăluiri, Bogdan Chirieac a precizat la emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3 că „nu mai putem îndrepta răul făcut.Trebuie scoase lucrurile de sub sfera penală deschise în acest fel pentru declarații iar România trebuie să învețe care este calea pentru alegeri libere și corecte. Începând cu 2009, în România nu cred că au mai fost alegeri libere și corecte. Urmarea este că toți șefii de deconcentrate au fost schimbați în aceeași zi când a fost scos PSD de la guvernare. În cazul unui rezultat strâns al alegerilor, cum a fost în 2009, se poate întâmpla în 2019 să avem ceva asemănător. Dar când alegerile au fost jumătate- jumătate, există un mare semn de întrebare că România mai poate asigura alegeri libere și corecte , a subliniat. Nu plătește nimeni se prescriu faptele", a subliniat Bogdan Chirieac, la Antena 3.

 

 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close