Antena 3 CNN Politică Bogdan Chirieac: „Kovesi nu s-a așteptat să fie revocată. Barna a sesizat oportunitatea politică pentru partidul său”

Bogdan Chirieac: „Kovesi nu s-a așteptat să fie revocată. Barna a sesizat oportunitatea politică pentru partidul său”

Bogdan Chirieac: „Kovesi nu s-a așteptat să fie revocată. Barna a sesizat oportunitatea politică pentru partidul său”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    10 Iul 2018   •   13:43

Laura Codruța Kovesi nu s-a așteptat să fie revocată, susține jurnalistul Bogdan Chirieac.

„Nu era un plan făcut, fiindcă doamna Kovesi nu s-a așteptat să fie revocată. Nu a dorit să demisioneze. S-a bucurat de sprijinul câtorva ambasadori străini, e o oportunitate politică pentru USR în acest moment”, a spus Bogdan Chirieac, marți, la Antena 3, adăugând că nu ar încuraja implicarea în politică a fostei șefe DNA.

„O personalitate mai credibilă decât Iohanis pe partea dreaptă nu există (...). Doamna Kovesi nu cred că prinde turul II, nu are cum. Dânsa are în jur de 4-5% oameni care îi vor fi alături. Eu n-aș încuraja acest lucru, fiindcă doamna Kovesi reprezintă singura poveste de succes în estul Europei a partenerului strategic american. Poate nu va intra în politică. Dacă domnul Barna a sesizat oportunitatea politică pentru partidul său nu înseamnă că doamna Kovesi va merge acolo”, a adăugat Chirieac.

După ce președintele USR, Dan Barna, a vorbit în clar despre posibilitatea ca Laura Codruța Kovesi să candideze la președinția României susținută de USR, marți a venit cu o completare absolut șoc.

Barna a discutat cu Kovesi chiar posibilitatea să intre în USR.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close