Antena 3 CNN Politică Bogdan Diaconu, dezvăluiri despre Victor Ponta: „Cu oameni care nu se țin de cuvânt nu poți să contruiești și să stai la masă”

Bogdan Diaconu, dezvăluiri despre Victor Ponta: „Cu oameni care nu se țin de cuvânt nu poți să contruiești și să stai la masă”

Bogdan Diaconu, dezvăluiri despre Victor Ponta: „Cu oameni care nu se țin de cuvânt nu poți să contruiești și să stai la masă”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    08 Iun 2017   •   13:23

Bogdan Diaconu îl acuză pe Victor Ponta că a încercat să destabilizeze PRU și a încercat să trimită oamenii către noul partid al lui Daniel Constantin, scrie stiripesurse.ro.

„Nu am primit niciun fel de ajutor din partea PSD sau a domnului Dragnea. Avem o relație în care există un dialog și întâlnirile noastre au într-un moment în care se vorbea mult despre ruperea PSD, iar eu am mers să îi ofer garanții că PRU nu face o astfel de mișcare. Întâlnirile au fost publice, m-ați văzut și dumneavoastră că am venit la biroul de la Camera Deputaților, nu ne-am întâlnit pe ascuns”, a precizat Bogdan Diaconu, pentru stiripesurse.ro.

Întrebat despre faptul că Victor Ponta s-a arătat supărat pentru apropierea de Liviu Dragnea și noua conducere PSD, Bogdan Diaconu a explicat că Ponta este cel care nu s-a ținut de cuvânt în relația cu PRU.

„Este problema domnului Ponta că s-a arătat deranjat. În primul rând, domnul Ponta este cel care este cel care a încurajat acele încercări de destabilizare ale PRU încercând să ducă oameni spre noul partid al lui Daniel Constantin.

Chiar discutam despre un proiect comun, un proiect de viitor, dar domnul Victor Ponta nu s-a ținut de cuvânt, ori cu oameni care nu se țin de cuvânt nu poți să contruiești și să stai la aceeași masă”, a spus Diaconu.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close