Antena 3 CNN Politică Bogdan Niculescu Duvăz: PD-L a cheltuit 175 de milioane de euro în campania electorală

Bogdan Niculescu Duvăz: PD-L a cheltuit 175 de milioane de euro în campania electorală

Bogdan Niculescu Duvăz: PD-L a cheltuit 175 de milioane de euro în campania electorală
Sursa foto: Bogdan Niculescu Duvaz
29 Noi 2009   •   15:33

Traian Băsescu a cheltuit până acum în campania electorală 175 de milioane de euro, de 50 de ori mai mult decât prevede legea, susţine purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz. O cheltuială exorbitantă şi imorală, adaugă Duvăz. În opinia sa, Băsescu, cel care critică mogulii, are de fapt în spate grupuri de interese pe care le favorizează, fiind el însuşi un "mogul şef".

Social-democraţii susţin că sumele cheltuite de PD-L pentru campania lui Traian Băsescu este mult mai mare decât reducerile de cheltuieli invocate chiar de preşedinte pentru scăderea numărului de parlamentari. ?După informaţiile pe care le avem, până acum PD-L a cheltuit până acum peste 175 de milioane de euro prin panouri publicitare, mii de panouri publicitare, zeci de mii de alte forme de afişaj vizual?.

Democrat-liberalii îi contrazic pe social-democraţi şi le cer sp aducă probe pentru acuzaţiile lansate. ?Dacă a noastră şi a lui Traian Băsescu a costat 175 milioane euro, atunci putem şi noi să spunem că a costat 200 de milioane de euro cea a PSD, că tot nu verifică nimeni cifrele astea?, susţine deputatul PD-L Cristian Rădulescu.

Subiectul susţinerii politice organizate în jurul lui Mircea Geoană, atât de comentat de PD-L, a fost clarificat de Bogdan Niculescu Duvăz: ?Noi suntem într-o alianţă politică şi nu suntem într-o afacere obscură?. Democrat-liberalii susţin în continuare că nu au încredere în bunele intenţii ale actualei majorităţi din Parlament.

Duvăz susţine că Băsescu ar trebui să renunţe la a se poziţiona ca luptător împotriva mogulilor şi să renunţe să mai critice întâlnirile de la Grivco. Traian Băsescu îi atacă de fapt, pe cei care l-au ajutat când a avut nevoie să câştige mandatul de preşedinte al ţării, adaugă Duvăz. Purtătorul de cuvânt al PSD precizează că Mircea Geoană nu s-a dus umil la Grivco, aşa cum a făcut-o Băsescu.



Antena 3

×
Subiecte în articol: campanie electorala
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close