Antena 3 CNN Politică Bogdan Olteanu a depus plângere penală după ce două persoane au împărţit materiale electorale false cu numele său

Bogdan Olteanu a depus plângere penală după ce două persoane au împărţit materiale electorale false cu numele său

Bogdan Olteanu a depus plângere penală după ce două persoane au împărţit materiale electorale false cu numele său
09 Noi 2008   •   18:25

Campania electorală pentru alegerile din 30 noiembrie este presărată cu tot mai multe incidente. După ce marţi seara, trei travestiţi au făcut scandal la sediul de campanie al lui Bogdan Olteanu, noaptea trecută doi indivizi au distribuit mai multe materiale electorale, în care se spunea că Olteanu îi susţine, ca viitor deputat, pe homosexuali. Poliţiştii i-au prins pe cei care distribuiau materialele.
Bogdan Olteanu susţine că cei care au declanşat scandalurile din ultima săptămână sunt deranjaţi de proiectele iniţiate de el. Coordonatorul campaniei electorale a PNL a precizat că cele două persoane care au distribuit materialele electorale, potrivit cărora el ar susţine homosexualii după ce va ajunge deputat, sunt cunoscute ca fiind consumatoare de droguri. De asemenea, Olteanu a declarat că a depus plângere penală împotriva lor, pentru a-i descoperi pe cei care au stat în spatele acestui plan.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Bogdan Olteanu campanie electorala
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close