Antena 3 CNN Politică Bogdan Olteanu, noul purtător de cuvânt al PNL

Bogdan Olteanu, noul purtător de cuvânt al PNL

Bogdan Olteanu, noul purtător de cuvânt al PNL
12 Ian 2009   •   16:57

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a fost votat luni drept purtător de cuvânt al partidului. La rândul său, deputatul Adriana Săftoiu a fost însărcinată cu coordonarea departamentului de comunicare.
?Am luat o decizie de desemnare a unui purtător de cuvânt pentru că, în perioada cât am fost la guvernare, trebuie să recunosc că structura politică funcţionează în umbra Executivului, acum, având statutul de principală forţă a opoziţiei, a trebuit să facem acest lucru şi Bogdan Olteanu a fost desemnat de Biroul Politic purtător de cuvânt al PNL? a afirmat liderul PNL, Călin Popescu Tăriceanu.
Olteanu preia această funcţie de la predecesorul său, Tudor Chiuariu, fostul ministru al Justiţiei în perioada Cabinetului Tăriceanu II.
Potrivit unor surse liberale, investirea lui Olteanu ca purtător de cuvânt nu a fost lipsită de emoţii, el primind în Delegaţia Permanentă numai 15 voturi pentru din totalul de 29. Alţi 9 liberali au votat împotriva sa , în timp ce s+au înregistrat 5 abţineri.
Tăriceanu a mai dispus ca deputatul Adriana Săftoiu să se ocupe de partea de comunicare, în departamentul intern de ?Comunicare şi Relaţii Publice? condus de vicepreşedintele Ludovic Orban.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close