Antena 3 CNN Politică Bogdan Oprea: Premierul este dezamăgit când cineva nu intră în cârdăşie cu dumnealui pentru încălcarea legii

Bogdan Oprea: Premierul este dezamăgit când cineva nu intră în cârdăşie cu dumnealui pentru încălcarea legii

Bogdan Oprea: Premierul este dezamăgit când cineva nu intră în cârdăşie cu dumnealui pentru încălcarea legii
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Aug 2013   •   15:20
Premierul Victor Ponta este "dezamagit când cineva nu intră în cârdaşie cu dumnealui pentru încălcarea legii.", a spus, sâmbătă, pentru agenţia Mediafax, purtătorul de cuvânt prezidenţial Bogdan Oprea, referindu-se la problema retragerii unei decoraţii acordate lui Laszlo Tokes.
"Ca întotdeauna, domnul prim-ministru Victor Ponta este dezamăgit când cineva nu intră în cârdaşie cu dumnealui pentru încălcarea legii. Comportamentul unui prim-ministru reclamă în mod obligatoriu ca solicitările şi abordările publice să fie în conformitate cu legile ţării sale. Este indamisibil ca pentru un prim-ministru respectarea legii să fie un subterfugiu", a spus purtătorul de cuvânt al preşedintelui Băsescu.
Premierul Victor Ponta a declarat că este dezamăgit de reacţia Administraţiei Prezidenţiale în ceea ce priveşte propunerea sa de retragere a Ordinului "Steaua României" lui Laszlo Tokes şi a apreciat că motivul invocat de Preşedinţie pentru refuz reprezintă doar un "subterfugiu".
 

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close