Antena 3 CNN Politică Bogdan Pintileasa, noul preşedinte PUSL al Sectorului 6 Bucureşti

Bogdan Pintileasa, noul preşedinte PUSL al Sectorului 6 Bucureşti

Peste 200 de umaniști și-au ales președintele de filială! Bogdan Pintileasa este cel care i-a convins pe membrii filialei din vestul Capitalei să îi acorde votul de încredere. Tot el le-a promis colegilor un scor bun la alegerile locale și nu numai.

de Georgiana Adam    |    16 Feb 2024   •   09:11

Cu peste 20 de ani de experiență în administrația publică, noul președinte al filialei umaniste din sectorul 6, a preluat frâiele pentru următorul an electoral după ce a primit votul de încredere din partea colegilor.

"Îmi dă o mare responsabilitate şi vă mulţumesc şi sunt convins că, având locomotiva, cel mai iubit primar, Cristian Popescu Piedone, vom reuşi să facem şi în Sectorul 6 imposibilul posibil", a declarat Bogdan Pintileasa, noul preşedinte PUSL Sector 6.

Alături i-au fost şi colegii din celelalte sectoare care şi-au propus să obţină un scor record anul acesta la alegeri. Nu au lipsit nici săgeţile la adresa opoziţiei.

De asemenea, cu acest prilej preşedintele executiv al PUSL a anunţat încă o dată că e gata să candideze la Primăria Generală a Capitalei.

Reprezentanții partidului își propun să câștige cât mai multe mandate la alegerile din acest an.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close