Antena 3 CNN Politică Borbely: Am aflat din presă de ancheta DNA. Aştept să aflu despre ce este vorba în dosar

Borbely: Am aflat din presă de ancheta DNA. Aştept să aflu despre ce este vorba în dosar

Borbely: Am aflat din presă de ancheta DNA. Aştept să aflu despre ce este vorba în dosar
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Apr 2012   •   17:52

Ministrul Mediului Laszlo Borbely a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă la Cluj, că a aflat despre acest dosar al DNA din presă şi că procurorii DNA nu i-au adus la cunoştinţă, până în prezent, nicio acuzaţie.

Borbely a precizat că va reveni cu detalii în momentul în care conţinutul dosarului îi va fi făcut cunoscut şi va afla astfel ce acuzaţii i se aduc.

"Astăzi am aflat din presă, ca şi dumneavoastră, că ar fi un dosar în care sunt acuzat. Dacă vă aduceţi aminte, în iulie 2011, tot aici, în Cluj, ne-am văzut şi am spus acelaşi lucru. Şi atunci am aflat în presă despre o anchetă a DNA, însă, ulterior, DNA a revenit cu un comunicat care a lămurit situaţia. O să vă spun mai multe detalii atunci când o să am acces la acest dosar şi când voi şti despre ce este vorba" a declarat ministrul Laszlo Borbely.

Întrebat de jurnalişti dacă se aşteaptă ca preşedintele Traian Băsescu să de avizul pentru suspendarea sa din funcţie, Laszlo Borbely a precizat că justiţia trebuie să îşi facă datoria şi că, ar fi rău dacă în România, justiţia nu ar fi independentă.

La finalul conferinţei, întrebat dacă va da curs invitaţiei premierului Ungureanu de a se întâlni cu acesta la Guvern, în cursul serii, Borbely a răspuns: "Am vorbit cu primul-ministru şi sigur o să mă întâlnesc azi  sau mâine cu dânsul".



×
Subiecte în articol: Laszlo Borbely ancheta DNA DNA dosar DNA
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close