Antena 3 CNN Politică Vicepremierul Costin Borc îi răspunde lui Victor Ponta: "Am stat cinci ore la coadă, în ploaie, și tot nu am apucat să votez"

Vicepremierul Costin Borc îi răspunde lui Victor Ponta: "Am stat cinci ore la coadă, în ploaie, și tot nu am apucat să votez"

Vicepremierul Costin Borc îi răspunde lui Victor Ponta: "Am stat cinci ore la coadă, în ploaie, și tot nu am apucat să votez"
Sursa foto: Foto: Facebook / Costin Borc
22 Aug 2016   •   18:34

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminică seara, la un post de televiziune, că în 2014, la alegerile prezidențiale, cozile din diaspora erau formate de cetățeni români care „se puneau și de patru ori la rând, să se arate la televizor”.

"Îmi pare rău pentru acele cozi, pe care însă ulterior am aflat că nu le-am făcut eu, ci cei care se aşezau de două ori, de trei ori, de patru ori la rând, ca să fie cozi, să se arate la televizor", a declarat Ponta.

Declarația fostului premier a primit o replică de la vicepremierul Costin Borc.

Boc a explicat că, în 2014, a stat în jur de cinci ore la coadă, pe ploaie și tot nu a reușit să voteze.

Borc l-a acuzat pe Ponta de tupeu, în urma declarațiilor referitoare la cozile de la secțiile de vot.

"Domnul Victor Ponta mi-a amintit de încă o lipsă a guvernului tehnocrat- Nu avem ... tupeu. Cum pot altfel califica afirmaţia domniei-sale despre cozile de la secţiile de vot din străinatate? Împreună cu băiatul meu am stat la coadă la Londra, în noiembrie 2014, preţ de vreo 5 ore, pe ploaie, fără să reuşim să votăm", a scris Borc pe Facebook.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close