Antena 3 CNN Politică Boroianu (PLR): Nu ne lăsăm aşa uşor curtaţi. Nu cred în şansa unei moţiuni de cenzură

Boroianu (PLR): Nu ne lăsăm aşa uşor curtaţi. Nu cred în şansa unei moţiuni de cenzură

Boroianu (PLR): Nu ne lăsăm aşa uşor curtaţi. Nu cred în şansa unei moţiuni de cenzură
05 Ian 2015   •   17:48
Liberalii pregătesc o moţiune de cenzură şi caută soluţii şi variante pentru a aduce oameni esenţiali lângă ei. Totuşi, nu toate partidele care pot face diferenţa sunt deschise către negocieri. De exemplu, Partidul Liberal Reformator a anunţat, prin vicepreşedintele Radu Boroianu, că nu crede în şansa unei moţiuni de cenzură acum. 
 
Declaraţia a fost făcută în emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. 
 
"Nu ne lăsăm aşa uşor curtaţi. Nu cred în şansa unei moţiuni de cenzură, mi se pare pripită. Nu cred nici în alegeri anticipate, totul mi se pare forţat şi mi se pare la fel de gravă şi demagogia cu alegerile decalate şi cu votul uninominal. La noi este mult prea prezentă şi începe să dea rateuri evidente. Sunt rateuri ale clasei politice. Totul trebuie făcut cu măsură, în timp şi bine judecat. Ca să ajungi să faci un lucru bine trebuie să îl judeci foarte bine în prealabil. Nu cred deloc în toată demagogia asta", a explicat Boroianu. 
 
Pe de altă parte, reprezentantul PSD, senatorul Daniel Savu, a opinat că trebuie să existe un consens, dacă vine vorba de evoluţia României. 
 
"Dacă vrei să lucrezi pentru România, trebuie să existe un consens între forţe, pentru a putea lucra nişte noi legi electorale, eventual şi o modificare a Constituţiei, că de aici se naşte şi povestea asta cu anticipatele. Este aproape imposibil să faci o moţiune de cenzură şi să momeşti nişte parlamentari. TRebuie să le oferi ceva unor parlamentari, ca să treacă din barca actualui guvern într-un alt guvern. Adio schimbarea legii electorale", a explicat Savu.
 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close