Antena 3 Politică Botoşani: Prefectul cere directorilor instituţiilor publice să nu se implice în campania electorală

Botoşani: Prefectul cere directorilor instituţiilor publice să nu se implice în campania electorală

de Antena3.ro    |    22 Mai 2012   •   12:53
Botoşani: Prefectul cere directorilor instituţiilor publice să nu se implice în campania electorală

Prefectul judeţului Botoşani, Adrian Constantinescu, a cerut, marţi, tuturor directorilor de instituţii publice din judeţ să nu se implice în campania electorală pentru alegerile locale, informează Agerpres.

El a afirmat, în cadrul şedinţei Colegiului prefectural, că în cazul în care va constata implicarea şefilor unităţilor deconcentrate în campania electorală, în timpul serviciului, va propune 'măsuri legale'.

'„ntâmplarea face că personal am văzut pe cineva cu maşina instituţiei, în afara programului de lucru, într-un loc cu totul nepotrivit. I-am rugat să nu se implice nici ei, nici oamenii din subordine, nici baza materială, în susţinerea vreunui candidat!“, a declarat Constantinescu.

Prefectul le-a recomandat directorilor să facă, dacă doresc, campanie electorală în afara orelor de serviciu şi fără a beneficia de maşinile sau alte dotări ale instituţiilor pe care aceştia le conduc.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close