x close

Boureanu: PDL merge mai departe, nu e momentul concluziilor privind responsabilitatea liderilor

de L.D.    |    11 Iun 2012   •   02:26
Boureanu: PDL merge mai departe, nu e momentul concluziilor privind responsabilitatea liderilor 525

Deputatul PDL Cristian Boureanu a declarat că "partidul va merge mai departe" şi că lecţia pentru PDL este că în momente de criză, când iei măsuri de austeritate, trebuie să te aştepţi să ajungi în opoziţie.

Boureanu a precizat că nu crede că este momentul ca reprezentanţii PDL să tragă concluzii privind responsabilitatea liderilor PDL.

"Partidul va merge mai departe. Partidele sunt formate din oameni, poate unii oameni or să dispară, poate o să apară alţii noi", a precizat Boureanu.

El a vorbit şi despre "lecţia" primită de partidul său.

"Totuşi, lecţia este foare clară: pe momente de criză, în momentul în care anunţi măsuri de austeritate, e bine s-o faci cu oameni credibili şi, mai ales, să fii pregătit totuşi ca după şapte ani de guvernare, opt ani în care ţi-ai asumat nişte decizii grele pentru România, să te aştepţi să ajungi în opoziţie, şi astăzi, cel puţin alegerile locale, cred, suntem în multe judeţe în opoziţie", a apreciat Boureanu.

El a spus însă că PDL se aşteaptă să câştige, în continuare, 10 Consilii Judeţene şi un număr important de primării mari.

Citeşte mai multe despre:

cristian boureanu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati