Antena 3 Politică Bucureştiul găzduieşte cea de-a 57-a sesiune a Adunării Parlamentare a NATO

Bucureştiul găzduieşte cea de-a 57-a sesiune a Adunării Parlamentare a NATO

de G.S.    |    08 Oct 2011   •   10:39
Bucureştiul găzduieşte cea de-a 57-a sesiune a Adunării Parlamentare a NATO
Sursa foto: Foto: cbc.ca
Cea de a 57-a sesiune a Adunării Parlamentare a NATO care se desfăşoară în acest weekend la Bucureşti reuneşte peste 350 de parlamentari din cele 28 de state membre ale Alianţei. Teme importante sunt discutate, de la criza economică la intervenţiile militare.

Casa Poporului i-a dat gata pe primii invitaţi veniţi la Adunarea Parlamentară NATO. Ştiau cu toţii despre construcţia lui Nicolae Ceauşescu, văzuseră poze şi imagini dar nu şi-au închipuit că vor fi copleşiţi de construcţie. "Impresionant" a fost cel mai folosit cuvînt.

Bucureştiul va fi zilele acestea cartierul general al Adunării Parlamentare NATO. Peste 400 sute de oficiali şi funcţionari ai Alianţei, dar şi câteva sute de jurnalişti din 46 de ţări ne vor fi oaspeţi la reuniunea de la Casa Poporului. Pregătirile s-au făcut până în ultimul minut.

Cele trei zile de lucrări ale Sesiunii anuale a Adunării Parlamentare NATO ne costă peste cinci milioane de euro. Reuniunea urmăreşte gasirea unor soluţii pentru Afaganistan, iar România îşi va expune viziunea asupra viitorului NATO. În timpul liber, delegaţii şi însoţitorii lor vor vizita Muzeul Peleş şi Muzeul Satului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close