Antena 3 CNN Politică Buda şi Iordache, audiaţi de conducerea Camerei pe tema scandalului iscat de raportul pe dosarele Năstase

Buda şi Iordache, audiaţi de conducerea Camerei pe tema scandalului iscat de raportul pe dosarele Năstase

Buda şi Iordache, audiaţi de conducerea Camerei pe tema scandalului iscat de raportul pe dosarele Năstase
Sursa foto: Daniel Buda
09 Feb 2009   •   17:21

PSD şi PDL îşi continuă meciul pe marginea dosarelor lui Adrian Năstase. Preşedintele Comisiei juridice, Daniel Buda, şi vicepreşedintele Florin Iordache vor fi chemaţi la raport de conducerea Camerei Deputaţilor pentru scandalul iscat pe tema raportului cu privire la oportunitatea începerii urmăririi penale în cazul Năstase.
Biroul Permanent al Camerei a stabilit luni un timp de audiere de cinci minute pentru fiecare dintre cei doi membri ai Comisiei juridice, într-o şedinţă programată miercuri la ora 9, după care membrii Biroului vor da un vot asupra contestaţiei PSD.
Deputaţii PSD din Comisia juridică au solicitat, reluarea şedinţei Comisiei juridice, ameninţând că, dacă nu li se dă curs cererii, nu mai vin deloc la lucrări.
Preşedintele comisiei, democrat-liberalul Daniel Buda, este acuzat că a încălcat dreptul la opinie al membrilor comisiei, refuzând să supună la vot trimiterea dosarelor lui Adrian Năstase la Biroul Permanent şi apoi a suspendat, în mod unilateral, şedinţa Comisiei. "Considerăm inadmisibilă o astfel de atitudine şi solicităm reluarea şedinţei Comisiei Juridice din momentul în care a fost suspendată şi supunerea la vot a propunerii parlamentarilor PSD. În caz contrar, deputaţii PSD îşi rezervă dreptul de a nu mai participa la şedinţele Comisiei juridice, conduse de Daniel Buda", se arată în contestaţia PSD, semnată de deputatul Florin Iordache, vicepreşedintele comisiei juridice.
Antena3.ro

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close